Stormberg

Fra produsentens nettsider:

Ved utgangen av det første året var vi 4 ansatte. Omsetningen har økt fra 3,8 millioner i 1998 til over 250 millioner i 2011. Vi solgte i 2011 totalt 1.632.552 plagg gjennom rundt 200 sportsbutikker over hele landet. Ved inngangen til 2012 hadde Stormberg 138 medarbeidere.Den fantastiske mottakelsen Stormberg har fått over hele landet, viser at nordmenn ønsker funksjonelt sports- og turtøy til familievennlige priser. Vi lover å fortsatt gjøre vårt beste for å gjøre det både enklere og rimeligere for hele familien å komme ut på tur. 

De fleste av oss som jobber i Stormberg har en ting til felles: Vi liker å være ute på små og store turer, fordi vi føler at naturopplevelser gir mye.

Før Stormberg kom på markedet, forundret det oss at godt sports- og turtøy måtte koste så mye. Kjøpte du dette, fikk du riktignok klær som du kunne dra på ekspedisjon til Sydpolen i. Men vi skulle ikke dit. Vi ville bare ut på tur med venner eller familien, og ofte var det ikke lenger enn til en skog eller strand rett i nærheten.

Det fantes noen billige merker, med de manglet praktiske løsninger og vi stolte ikke på at de ville gjøre nytten hvis det ble virkelig dårlig vær. Vi var sikre på at vi ikke var de eneste som savnet et alternativ til det dyre sports- og turtøyet. Derfor etablerte vi Stormberg i februar 1998, for å lage sports- og turtøy som skulle fungere godt, se bra ut og ha en fornuftig pris. Vi ville gjøre det lettere for hele familien å komme ut på tur.Steinar J. Olsen er Stormbergs gründer. 
 


Viser 1 til 0 (av 0 produkter)