Frakt

Henting og utkjøring av sykler

kr 500 for en sykkel og kr 250 for påfølgende sykler fra samme kunde.
Gjelder innenfor Asker kommune og forutsetter at vi har kapasitet innenfor åpningstiden.

 

Levering

Vi samarbeider med Posten om levering av våre produkter. Vi forsøker å sende ut alle bestillinger innen kl 17 samme dag dersom varen finnes på vårt lokale lager. For andre produkter må 1-2 ekstra virkedager påregnes. For pakker over 35kg kan dette avvike noe. Vi gjør vårt ytterste for at våre kunder skal oppleve handlen som smidig og rask, og vi vil alltid holde deg underrettet pr mail/sms hvor langt vi har kommet i ordreprosessen. 

Retur

Dersom varen du mottar er ødelagt under frakt eller du benytter deg av angrefristen kan varen sendes tilbake til oss. Ved skade dekker vi fraktkostnadene i etterkant, mens kunden selv må betale fraktomkostninger ved bruk av angrefrist. 

Hvis du har betalt med kort så må du oppgi et kontonr som vi kan tilbakeføre pengene på. Om du ønsker å bytte varen i en annen vare sender vi den nye varen dette fraktfritt. Dersom ny vare er dyrere enn gammel vare betaler du kun mellomlegget via Postens Postoppkrav.
Husk at vi skal selge varene på nytt og vi ber derfor om at varen blir returnert slik den ble levert. Derfor ber vi om at du verken skriver eller taper originalemallasjen når du sender i retur.

Du kan selvsagt også returnere ditt kjøp i vår butikk i Sætre.

Her kan du laste ned et angrerettsskjema som du kan bruke ved retur av varer

Ta gjerne kontakt med oss pr mail eller telefon dersom du har spørsmål vedrørende dette. 

Vår returadresse er: 

Hurum Sport AS
Åsveien 4
3475 Sætre 
Norge 
Merk varen: "Retur"