Granfors

I mer enn 100 år har Gränsfors Bruks AB drevet med tilvirkning av håndsmidde økser og omfattende kunnskap innen faget, med fokus på kvalitet og miljømessig bærekraftighet. I dag er vi 30 personer som arbeider med tilvirkning og salg. 80 prosent av produktene blir eksportert til rundt 30 land.

Erfaringen og ferdighet til hver enkelt medarbeider er avgjørende for øksens kvalitet og følelse. Hver eneste øks merkes med smedens initialer som kvalitetsstempel og garanti.

Virksomheten ligger i byen Gränfors i nordre Hälsingland, rundt 10 km vest for E4, mellom Hudiksvall og Sundsvall. Smeden ligger midt i byen, og du kan høre slagene fra smien når du nærmer deg.

Øksesmien er åpen på hverdager 09.00 – 15.00. Du er hjertelig velkommen til å besøke oss og se hvordan vi smir, sliper, herder og skafter økser.

I tillegg til tilvirkningen og en fabrikkbutikk har vi et øksemuseum, og på sommerhalvåret kan vi dessuten invitere til en restaurant og en kafé samt håndverkskurs i blant annet smiing og tømring.


    Finner dessverre ingen produkter.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)